STYLING

Styling

Het interieur is bedacht, gepresenteerd, besproken, gevisualiseerd, begeleid en uitgevoerd en de nieuwe omgeving is helemaal af! Die prachtige teamkamer, de fraaie entree, de nieuw ingerichte aula, helemaal fris en fruitig zorgen voor veel complimenten en blije gebruikers. Jij bent eigenlijk al tevreden.

 

En toch kan het nóg mooier!


We hebben een aantal tijdloze thema-pakketten zoals ‘Natural Nude’ en ‘Colourful Chique’ maar kleur en materiaal stemmen wij uiteraard met jullie interieur af. Wij komen dan langs met decoratie en accessoires die de ruimte aankleden en daarmee de finishing touch van het geheel vormen. Ons afstyling pakket is dus bedoeld wanneer je al tevreden bent met de basis en meubelen maar graag nog wat hulp zou willen hebben bij het gezellig(er) maken en aankleden van een ruimte. Op die manier blijft het vaak netjes en gezellig en wordt voorkomen dat er onbedoeld losse ‘rommel-objecten’ belanden in het interieur.

 

Uiteraard zijn wij van de laatste interieurtrends op de hoogte en passen deze graag toe, maar we weten ook hoe belangrijk het is om een tijdloos interieur te realiseren dat niet snel verveeld. Wij kiezen de decoratie en objecten dan ook zorgvuldig voor jullie uit en laten ons niet leiden door de laatste trends.  Decoreren is meer dan leuke vaasjes op tafel zetten en een lijstje ophangen. Afstylen betekent goed kijken naar wat de ruimte nog nodig heeft om volledig tot z’n recht te komen en de laatste verbindingen in de ruimte te leggen. Dit kan met een grote pot of een bijzonder beeld als eyecatcher, maar ook heel subtiel in de aankleding van een open kast met een groepje kleine accessoires. Onze stylisten kiezen nét die decoratie uit, waar jij niet 123 op was gekomen en die een sfeer creëren om van te smullen! Afstyling is immers de kers op de taart.