Chainn Barendrecht

interieurontwerp + realisatie

Voor Chainn hebben we een vernieuwend en inspirerende interieurontwerp gecreëerd voor het nieuwe pand. Doormiddel van drie intensieve sessies zijn we tot een prachtig eindresultaat gekomen waarbij we niet alleen het ontwerp mochten maken, maar ook het plan hebben mogen realiseren. Op deze manier konden we het project van A tot Z begeleiden en zijn onze tekeningen levensecht geworden in een zeer kort tijdbestek.


 

 

 

 

Het kleurenplan

 

Het kleurenplan is gebaseerd op de vormgeving van de huisstijl, deze kleuren zijn doorgevoerd in het voorgestelde meubilair. Het gewaagde groene plafond geeft een rustige en warme uitstraling en creëert een echt wow factor bij binnenkomst. Het hart van de ruimte is het grote blok in het midden, deze hebben we geaccentueerd doormiddel van kleur. Deze wordt nog extra benadrukt door het plafond en de vloerbekleding.


 

Concept

 

De archetypes 'sage' en 'lover' staan centraal bij Chainn. De basis van deze archetypes zijn kennis en passie. Kennis staat voor de abstracte en architectonische vormgeving. Lover heeft een vriendelijke organische uitstraling. Door deze twee te combineren ontstaat er een uniek karakter passend bij Chainn.