Melanchthon De BLesewic

Teamkamer:

Een gezellige ruimte, met natuurlijke kleuren. Genoeg ruimte voor ontspanning en/of een goed gesprek. Vooral de loungebank was erg belangrijk. Deze is speciaal ontworpen en de gebruikers hebben tijdens het produceren van de bank mogen proef zitten. Ook het behang geeft een eigentijds karakter deze is samengesteld door onze collega's van de studio zodat de kleuren mooi matchen met het geheel. 

 


 

 

 

 

 

Leerplein:

 

We bieden met dit ontwerp voldoende variatie om de leerling op zijn/haar niveau te laten werken. De grote banner met motiverende kreten is zeker een mooie blikvanger in de ruimte en geeft een andere dimensie.


 

 

Aula:

 

De aula moest voor maar liefst voor 500 leerlingen ingericht worden. Flexibiliteit was hierbij ook erg belangrijk omdat de ruimte elke zondag vrij gemaakt moet worden voor een kerkdienst. Door de grote zit elementen te voorzien van uitsparingen kunnen ze makkelijk verplaatst worden met een pompwagen. Op deze manier hebben we een oplossing geboden voor beide uitdagingen. Ook in deze ruimte hebben we gebruik gemaakt van sfeerversterkers. De grote lampenkappen komen terug in heel het gebouw en zijn de verbindende factor vanuit het interieurconcept.