IKC De LEI

Inrichtingsvoorstel | personeelskamer

In het ontwerp is gebruik gemaakt van bestaande en nieuwe elementen. De huidige tafels zijn meegegaan naar de nieuwbouw. Daarnaast is er gebruik gemaakt van verschillende groentinten. Op deze manier krijgt de ruimte een frisse en natuurlijke look&feel! Door de rotan lampen krijgt de teamkamer een huiselijke sfeer zodat de docent even lekker kan ontspannen.

 

Opdracht in samenwerking met Schilte b.v. en De Scholendokter (DSDR)


 

 

 

 

 

 

Inrichtingsvoorstel | Ontvangst - entree

 

De groene elementen zijn door heel de school terug te vinden, om op deze manier de eenheid te behouden in het gebouw. Er is bewust gekozen voor een houten onderstel voor een warme en natuurlijke uitstraling. Hier tegenover staan de witte houten kuipjes waardoor het een fris geheel vormt.


 

 

 

 

Inrichtingsvoorstel | Leerpleinen

 

Centraal in het gebouw is de tribunetrap geplaatst. Deze hebben we voorzien van zitkussens voor extra zitcomfort. Het zijn losse elementen waardoor de trap ook flexibel is in te zetten. De leerpleinen zijn voorzien van treinbanken. De leerlingen nemen hun persoonlijke laadje mee naar het leerplein en kunnen deze opbergen in de daarvoor bestemde kasten tussen de treinbanken.