Comenius mavo Capelle

Ontwerp + realisatie

Voor het Comenius Mavo College hebben wij de inrichting van de nieuwe directiekamer mogen ontwerpen en uitvoeren.

Ter aansluiting van de directiekamer hebben wij op de gang een ruimte gecreëerd voor flexplekken en is het kantoor van het secretariaat voorzien van nieuw meubilair waarvan alle bureaus in hoogte verstelbaar zijn.

 

 

De bestaande kleuren in het gebouw zijn een belangrijke uitgangspunt geweest voor het bepalen van de uitstraling. De nieuwe inrichting zorgt voor een nieuwe moderne en warme uitstraling.


''It's all about the details''

De directiekamer is voorzien van diverse functies zoals vergaderen, lounge en werken. De wens van de directeur was om een ruimte te creëren waarin je als bezoeker welkom voelt. Wij hebben het "welkom gevoel" vormgegeven door vriendelijke vormen zoals een ovale tafel, rond karpet, ronde bijzettafels en dit gecombineerd met zachte kleuren en materialen. Er is een rustige ruimte gecreëerd door bijvoorbeeld de kleuren van alle tafelbladen op elkaar af te stemmen. Maar ook door de bijvoorbeeld de stiknaden op de fauteuil te matchen met de kleuren in de bank. Op deze manier hebben alle nieuwe inrichtingselementen voor de directiekamer, de flexplekken en in het kantoor van het secretariaat op elkaar laten aansluiten om eenheid te creëren. 


ONTWERP