IKC De WEGWIJZER

inrichtingsvoorstel

In het hart van het gebouw staat een prachtige tribunetrap . De smalle treden geven de leerlingen duidelijk aan wat het trap gedeelte is . De brede treden vormen een zittribune. Hier zijn zitkussen aan toegevoegd voor extra zitcomfort. Wanneer nodig kunnen de kussen gemakkelijk verwijderd worden. Halverwege de trap is er ook nog een nis die gebruikt kan worden voor werken of overleg. Ook de boekenkast heeft een extra functie gekregen d.m.v. zitnissen.

 

Opdracht in samenwerking met Schilte b.v. en de Scholendokter


 

 

 

 

 

Klaslokalen en leerpleinen

 

De school werkt voornamelijk met open leerpleinen. Hier zit u een diversiteit aan meubilair afgestemd op de onderwijsvisie. Dit betreft individueel, klassikaal, groepswerk en presentatie allemaal in de dezelfde ruimte en door iedereen te gebruiken. Ook de enkele lokalen zijn voorzien van divers meubilair. Op deze manier is een ruimte multifunctioneel.


 

 

 

 

 

De teamkamer

 

In de teamkamer is gekozen voor een huiselijke sfeer. Aangezien de meeste werkzaamheden in een open ruimte plaatsvinden is het extra belangrijk dat het personeel zich terug kan trekken in een gezellige eigen ruimte . Ook hier is gekozen voor hoog en laag zitten voor divers gebruik van de ruimte.