CAMBIUM COLLEGE BuYS BALLOT

Betá challenge en kunstlokaal

 

 

Hierbij tonen we jullie het eindresultaat van een nieuw gerealiseerde ruimte voorzien van veel creatieve, flexibele en multifunctionele elementen. Het vraagstuk van het Cambium College aan ons was om van twee lokalen één ruimte te creëren die flexibel in te zetten is voor twee secties, betá challenge en kunstvakken. 

 

Tijdens het ontwerptraject hebben wij goed geluisterd naar de wensen en eisen van beide secties en vervolgens hebben wij onze vertaalslag hiervan gemaakt. Samen met het team van Cambium College hebben wij de verschillende stappen van ons ontwerptraject doorlopen om tot een gewenst inrichtingsplan te komen. 


Ontwerp + realisatie 

 

Na het afronden van het definitief ontwerp hebben wij de gunning gekregen om de ruimte in te richten en hebben wij de ruimte o.a.. voorzien van flexibele werktafels en tekentafels. Wij hebben een groot maatwerk podium centraal in de ruimte gepositioneerd voor de start van de les, presentaties of te overleggen in groepen. Langs de wanden zijn grote maatwerkkasten geplaatst met voldoende opslag en waarvan de deuren voorzien zijn van whiteboard en prikbord. De gangruimte hebben wij betrokken bij de nieuwe inrichting en is onderdeel geworden van het creatieve lokaal.

 

 

 

 


ONTWERP